You matter
Der er dem, der tør gå forrest og skabe forandring – og så er der alle de andre.

I Deloitte lever vi af at skabe forandringer – hver eneste dag. For vores kunder, for hinanden og for samfundet. For os er godt ikke godt nok. Vi leder efter potentialet. Og vi ser potentialet i dig. Vi udfordrer dig – og vi inviterer dig til at udfordre os.

Som medarbejder i Deloitte vil du gå forrest og opdage de sammenhænge, muligheder og synergier, som andre overser. Du vil møde mennesker, skabe relationer, fordybe dig og udvikle dig både menneskeligt og fagligt. Vi giver dig muligheden for at gå hele vejen, og vi hjælper dig selvfølgelig med at fylde værktøjskassen, så du kan stå distancen. Din succes er nemlig vores succes.

Impact that matters
I Deloitte er vi del af en global familie på over 240.000 medarbejdere i flere end 150 lande. Vi arbejder med revision, consulting, finansiel rådgivning, risk management, it- og cybersikkerhed, skat og meget mere – og vi arbejder for at skabe en impact that matters i alt, hvad vi gør. Vi dyrker vores kollektive intelligens, og lederskab er en naturlig del af vores DNA. Vi er hver for sig et unikt talent, men sammen er vi den forskel, der definerer os. Vores forskelligheder er vores styrke. Hver dag lægger vi vores hoveder sammen på kryds og tværs af personligheder, fagligheder, kulturer og sprog; med kunder og kolleger på tværs landegrænser og medlemsfirmaer. Og med vores integrerede viden skaber vi enestående muligheder for hinanden og vores kunder.

Deloitte har kunder over hele verden – og i alle brancher og segmenter. De betyder alt for os, og det er uanset, om vi taler om Ole Iværksætter eller store internationale koncerner, NGO’er, børsnoterede selskaber eller offentlige institutioner. Vi leverer det bedste, vi kan – hver gang.

Ordentlighed er nøgleordet; i vores arbejde og i vores adfærd, så vi sammen kan gøre Deloitte til et af livets vigtigste fællesskaber – i daglige tale omtalt som #voresdeloitte.

What impact will you make?

Læs mere om Deloitte Danmark

Headquarters
Denmark, København S

Company size
240000 employees

Jobs online
0 jobs

Industry
Management Consulting