MD Anlæg Sjælland ApS er en anlægsvirksomhed, der udfører entreprenørarbejde, aut. kloakarbejde, diamantteknik samt landskabsarbejde.


MD Anlæg Sjælland ApS er en anlægsvirksomhed, der udfører entreprenørarbejde, aut. kloakarbejde, landskab samt diamantteknik.

Virksomheden bygger på stærke værdier, som vi efterlever i vores relationer til kunder, samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere. Ordentlighed er en kerneværdi, som vi vægter i alle sammenhænge.

Vi beskæftiger os inden for større fagentrepriser med anlægsbudgetter fra 700.000 kroner og opefter, primært med fokus på nyanlæg og renovering i Storkøbenhavn og på Sjælland.

Vores stærke kompetencer inden for anlægsentrepriser betyder, at vi ofte er inde over flere fagområder i et projekt. Vores anlægsstruktører starter med rydning og jordhåndtering, så der er klargjort til bygningsstruktørerne, der etablerer fundamentet. Herefter udfører anlægsstruktørerne kloakarbejdet og sikrer bærelaget til anlægsgartnerne, så de kan udføre det funktionelle og æstetiske landskabsarbejde. På den måde kan vi kvalitetssikre det arbejde, der ligger til grund for et holdbart resultat.

Vores unikke sammensætning af kompetencer sikrer flow og kvalitet i opgaveløsningen, og gør at vi kan indgå som en alsidig samarbejdspartner.

Headquarters
N/A

Company size
N/A

Jobs online
0 jobs

Industry
Environmental Services