Hver dag guider vi vores kunder sikkert gennem digitale forandringer. Udvikler, implementerer og eksekverer – uafhængigt og på tværs af platforme og teknologier. Målet er enkelt: At skabe værdi gennem intelligente digitale løsninger, der har kundens kunder i centrum


NexusOne er grundlagt af fem partnere i 2020 med en fælles ambition om at skabe Danmarks stærkeste it-konsulenthus. Vi runder snart 20 konsulenter i teamet og er på en sund vækstrejse. I NexusOne er vi i øjenhøjde med vores kunder. Og vores kunders kunder. Vi tager ansvaret for de forretningskritiske digitale forandringer og leverer sparring, med- og modspil inden for: Forretningsstrategi Konceptudvikling Datahåndtering Vi udvikler ideen. Løfter opgaven. Tager ansvaret. Og vi gør os umage. Hele vejen. Vores kundereferencer breder sig over mange brancher og både offentlige og private virksomheder og organisationer.

Senior konsulent – Data Management, SQL og Analytics

Vi har rigtig travlt med spændende kundeopgaver og søger flere nye kollegaer, der har nogle års erfaring med Data Management, Data Analytics, Data integration – meget gerne på Microsofts Platform. Vi leverer typisk større platformsløsninger, hvor datadelen er helt central og en afgørende del for vores kunders forretningsmæssige succes. Du kommer til arbejde med nogle af branchens dygtigste datakonsulenter.

Headquarters
N/A

Company size
N/A

Jobs online
0 jobs

Industry
N/A